+31(0) 75 711 28 22 / contact   
MENTORING, BEGELEIDING EN SPARRINGPARTNER
ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, mentoring, juridische zaken, mediation of advies. Stralende nieuwe dagen
ENG   
NL   

Main Content

Mogelijkheden

Goed gesprek voor stress, spanning of  sparren.

Goed gesprek

Soms loop je gewoon even vast op je werk of in de privé situatie. Of heb je behoefte om te sparren over je bedrijfsvoering of project. Dan is het fijn om gebruik te maken van onze mogelijkheid een goed gesprek te voeren. Een vorm van begeleiding met veel positieve effecten. Je krijgt tips en adviezen waardoor je weer verder kunt met je (werkzame) leven. In de praktijk vaak éénmaal per maand een gesprek van 1-2 uur, gevolgd door één of meer verdiepingen in de vorm van oefeningen en tips.
Meer informatie over goed gesprek.

 

Begeleiding nodig in leven.

persoonlijke begeleiding en herstel mentale overbelasting

Gemiddeld eenmaal per week (of per twee weken) een overleg van 1-2 uur en op maat gemaakte oefeningen, tips en achtergrondinformatie. Alles is gericht op het versterken van vooral de mentale en sociale conditie.
Deze vorm is heel geschikt voor mensen die nog wel (kunnen)deelnemen aan het arbeidsproces, maar het gevoel hebben op de rand van mentale overbelasting te functioneren. Meer informatie over persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.

Burn out herstel reis

Reflectie-reizen

Om een snelle veranderings in gang te zetten deze reizen met intensieve begeleiding. Het verblijf is in een unieke rustgevende locatie op Tenerife. In de geweldige Healing Environment van dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg je veel tijd om na te denken, te praten, zaken op een rij te zetten. Door letterlijk afstand te nemen en actief bezig te zijn kom je veel sneller tot nieuwe inzichten.
Meer informatie over de reflectie-reizen.

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Lees meer: De symptomen, de oorzaken en de gevolgen van stress.

 

Ondernemen en advisering bij ondernemen. Iemand met wie je eens van gedachte kunt wisselen over bepaalde zaken.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.