+31(0) 75 711 28 22 / contact   
COACHING, BEGELEIDING EN SPARRINGPARTNER
coaching in herstel, loopbaan, juridische zaken, mediation of advies.
ENG   
NL   

Main Content

Mogelijkheden coaching

Goed gesprek voor stress, spanning of  sparren.

Goed gesprek

Soms loop je gewoon even vast op je werk of in de privé situatie. Dan is het fijn om gebruik te maken van onze mogelijkheid een goed gesprek te voeren. Een lichte vorm van begeleiding met veel positieve effecten. Je krijgt tips en adviezen waardoor je weer verder kunt met je (werkzame) leven. Van deze vorm van coaching wordt veel gebruik gemaakt door directeuren, ondernemers in het MKB, ZZP’ers en managers. In de praktijk vaak éénmaal per maand een gesprek van 1-2 uur, gevolgd door één of meer verdiepingen in de vorm van oefeningen en tips.
Meer informatie over goed gesprek.

 

Begeleiding bij overspanning en Burn out.

Extensieve begeleiding

Gemiddeld eenmaal per week (of per twee weken) een overleg van 1-2 uur en op maat gemaakte oefeningen, tips en achtergrondinformatie. Alles is gericht op het versterken van vooral de mentale en sociale conditie. Zo ontstaat er een doorlopend proces van versterking en herstel. Je houdt zelf de regie in handen en bepaalt of je verder gaat met de volgende stap.
Deze vorm is heel geschikt voor mensen die nog wel (kunnen)deelnemen aan het arbeidsproces, maar het gevoel hebben op de rand van een Burn out te functioneren. Meer informatie over
extensieve begeleiding.

Burn out herstel begeleiding.

Intensieve begeleiding

Tenminste driemaal per week contact en op maat gemaakte oefeningen, tips en achtergrondinformatie. Alles is gericht op het opbouwen van de mentale, fysieke en sociale conditie. Zo ontstaat er een doorlopend proces van herstel. Jij houdt zelf de regie in handen en bepaalt of je verder gaat met de volgende stap.
Deze vorm is heel geschikt voor mensen die geheel of gedeeltelijk zijn uitgevallen met een vorm van Burn out.
Meer informatie over intensieve begeleiding.

Neem contact op of bel +31(0)75-711 28 22 voor een afspraak

Burn out herstel reis

Stress en Burn out Herstelreis

Om een snelle vermindering van de stress in gang te zetten deze herstelreis met intensieve begeleiding. Het verblijf is in een unieke rustgevende locatie op Tenerife. In de geweldige Healing Environment van dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg je veel tijd om na te denken, te praten, zaken op een rij te zetten. Door letterlijk afstand te nemen en actief bezig te zijn kom je veel sneller tot nieuwe inzichten.
Meer informatie over de stress en burnout herstelreis.

Arbeidsconflict en Burn out.

Arbeidsconflict en Burn out

Als iemand op grond van een aantal complexe factoren vanuit Werk, Privé en Persoonlijkheid steeds moeizamer gaat functioneren is de kans groot op een Burn out. Bijkomend gevolg is niet zelden een arbeidsconflict. Dit kan zijn met een leidinggevenden, maar omgekeerd ook met een medewerker. Door tijdig het gesprek aan te gaan met elkaar is veel tijd, geld en ergernis te voorkomen. Om een objectieve en zakelijk benadering vorm te geven is een onafhankelijke gespreksleider heel waardevol. Onder zijn leiding kan gezocht worden naar oplossingen, die voor beide partijen aanvaardbaar zijn.

Reis training managementteams met wellness, heidagen op Tenerife

coaching en wellness reis Tenerife
teams

Een geheel verzorgde 5-daagse reis. Voor een managementteam geldt, dat het letterlijk afstand nemen en actief met elkaar bezig zijn, sneller leidt tot nieuwe inzichten. Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan in een veilige en ontspannende omgeving. Onderwerpen als stresscontrol, cultuurverschillen, belangrijke besluiten over grote investeringen, fusie en reorganisatie. En het verbeteren van de onderlinge samenwerking, als de teamleden verspreid door het land of door Europa functioneren. Dagelijkse intensieve begeleiding, inspirerende opdrachten en ontspannende momenten. De unieke combinatie van professionele coaching, wellness en de ideale omgeving, zorgt voor een effectief en doelmatige ontwikkeling van zowel het team als de temleden. Meer weten over executive coaching voor teams Tenerife?

Neem contact op of bel +31(0)75-711 28 22 voor een afspraak

Stresspreventie en Burn out workshops en trainingen.

Bye Bye Burnout

Voor workshops, trainingen en herstel programma’s op het terrein van stresspreventie en Burn out voor bedrijven werken we nauw samen met de specialisten van Bye Bye Burn out. Met hun focus volledig bij MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte.
Voor meer informatie.

Totaalcoaching voor bedrijven

Totaalcoaching

Onder deze naam hebben wij vergaande samenwerkingsafspraken met een groot aantal bedrijven inclusief specialisten. U kunt dan denken aan Interim HRM specialisten, projectleiders, het uitvoeren van een RI&E onderzoek, bedrijfsorganisatie specialisten, specifieke trainingen etc. Van team coaching tot individuele interventies.

Onze projectmatige aanpak zorgt voor een optimale flexibiliteit. Als de vraag helder is formuleren wij een, voor u passend, projectteam, bestaande uit professionals van de bedrijven, waarmee we samenwerken. Zie ook Totaalcoaching.nl.

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Lees meer: De symptomen, de oorzaken en de gevolgen van stress.

 

Ondernemen en advisering bij ondernemen. Iemand met wie je eens van gedachte kunt wisselen over bepaalde zaken.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.