+31(0) 75 711 28 22 / contact   
MISSIE FUTURA ESPERANZA
wie zijn wij
ENG   
NL   

Main Content

Missie

Iedereen kent wel momenten in zijn of haar leven, dat het even niet meezit.

De methode Futura Esperanza heeft inmiddels heel veel mensen geholpen hun weg te vinden in werk en privé. Onze missie is om met behulp van deze methode, onze enorme ervaring en persoonlijke aandacht nog meer mensen het vertrouwen in hun toekomst te geven.

Voor overzicht van opleiding en werkervaring zie LinkedIn profiel Peter Zaal.

Peter Zaal en Bertina Heerschop

Peter Zaal en Bertina Heerschop

Onderstaand een aantal willekeurige reacties.
Er staan verder geen namen bij, omdat privacy voor ons heel hoog in het vaandel staat.

"Na een scheiding  en een aantal verbroken relaties was ik volledig aan de grond en de controle over mijzelf totaal kwijt geraakt. Dankzij het herstel programma van Futura Esperanza van  Bertina en Peter heb ik mezelf volledig terug gevonden en sta ik weer stevig in het leven en ook nog zeer succesvol."

"Ik ben mij meer bewust geworden van het feit dat:
– gedachtes hardnekkig zijn,
– mijn energieverlies ontstaan is door langdurige aanhoudende spanningen. Zelfs niet in de gaten gehad dat ik symptomen had van een burn-out, daar ik niet anders gewend ben dan continu in mijn hoofd vechten tegen invloeden van buitenaf. Ja, nu weet ik dat er invloeden van binnenuit meeste invloed heeft. Verder besef ik dat ik gemaakte keuzes gemaakt heb in het verleden door juist mijn denkpatronen."

"Ik heb geleerd:
- dat mijn behoefte aan stabiliteit niet betekent dat ik niets moet veranderen als het me energie kost of te weinig oplevert (dan raak je juist uit balans als je niets verandert)
- inzicht: ‘het gaat niet meer zo om winnen, nu ik weet hoeveel je ook kunt verliezen’
- niks van anderen verwachten, maar juist zelf initiatief nemen: niet door problemen van anderen op me te nemen, maar door dingen te benoemen
- dat ik soms meer begrip en steun zou willen, maar als ik zelf niet open ben dit ook niet krijg omdat iedereen vooral met z’n eigen leven en problemen bezig is
."

"Ik heb geleerd dat ik moet denken in mogelijkheden.
-Niet teveel activiteiten op een dag, al heb je er zin in.
-Als het escaleert, proberen over een andere boeg te gooien; hoe kunnen we het oplossen?
-Dat als je iets dwars zit ,je er zeker nog op terug kunt komen al is het bijvoorbeeld een paar dagen later en dat je dan soms versteld staat van de reactie.

-KOE. Kaken op elkaar( valt niet mee):)"

“Door de hulp van het programma van Futura Esperanza en de warme inzet van Bertina en Peter is er weer zingeving in mijn leven ontstaan. Ik ben nu zelfs omgeschoold tot ervaringsdeskundige.”

respect

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.