facebook Futura EsperanzaLinkedIn Futura EsperanzaTwitter Futura Esperanza Instagram Futura Esperanza contact Futura Esperanza

OVER ONS

Peter en Bertina

Over ons

Peter Zaal
Opgeleid als Personeelsmanager en Bestuurlijk Juridisch adviseur. De laatste jaren werkzaam als onafhankelijk ondernemer/ZZP’er voor overheden en semi overheden. Heeft dus veel ervaring bij bureaucratische organisaties. Een warme persoonlijkheid, sociaal gevoelig. Wil graag zijn enorme levenservaring (o.a. scheiding, (klein)kinderen, mantelzorg, Burn Out, eigen bedrijf) inzetten om mensen te helpen hun leven weer op het spoor te krijgen.

Bertina Heerschop
Opgeleid als Fysiotherapeut en jarenlang gewerkt met reconditionerings trajecten. Samen met Peter een Evenementenbureau gehad en als illustrator gewerkt. Door in het verleden moeilijke perioden te overwinnen en te verdiepen in oorzaak en gevolg relaties, meer grip gekregen op verschillende aspecten van het leven. Mede hierdoor in staat mensen met problemen te begrijpen en verder te helpen.

Beiden dragen graag iets zinvols bij aan de maatschappij. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een volwaardige plek in de maatschappij. Met name de mensen die een etiket opgeplakt krijgen, omdat ze niet aan de norm voldoen. Terwijl ze intelligent zijn en bekend staan als zeer toegewijde werknemers, worden zij vaak niet begrepen. Een niet langer passende (werk)omgeving of een ingrijpende levensgebeurtenis, maakt dat zij plotseling niet meer functioneren. Onze missie is om deze gemotiveerde mensen te helpen zichzelf gestelde doelen vorm te geven. Met elkaar werken aan de eigen veilige toekomst in een speciaal gemaakt programma.

gaan
Tenerife Steenmannetjes