facebook Futura EsperanzaLinkedIn Futura EsperanzaTwitter Futura Esperanza Instagram Futura Esperanza contact Futura Esperanza

PROGRAMMA

De brug naar de toekomst met zelfvertrouwen, kracht en stabiliteit
  • Samen bouwen we een brug naar de toekomst

Persoonlijk Programma

Speciaal voor mensen die goed gemotiveerd zijn en verder willen met hun leven. Zelf de regie in handen willen nemen en de toekomst bepalen.
Het persoonlijke programma geeft je de inspiratie, zodat je doelgericht te werk kunt gaan. Zelf nadenken en de juiste stappen zetten in jouw gekozen richting. Het begint met een uitgebreid gesprek voor een persoonlijk programma. We vragen geen verantwoording, want je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt vertellen. De termen begrip, respect, vertrouwen en creativiteit zijn belangrijk.

De methode is gebaseerd op het opbouwen van 3 condities: fysiek, mentaal en sociaal. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende zaken. Bewustwording van de huidige situatie. Het loslaten van gewoontes en gedachten. Het brengen van evenwicht in belasting en belastbaarheid. Ook word je geprikkeld eens op een andere wijze naar zaken te kijken, waardoor vaak nieuwe inzichten ontstaan. Omdat het belangrijk is zullen we voldoende aandacht besteden aan verschillende sociale aspecten van het leven. Structuur, een duidelijk toekomstplan en concrete acties maken het leven waardevol. Wekelijks zal gedurende de hele periode een terugkoppeling plaatsvinden, waarbij ruimschoots de gelegenheid is om vragen te stellen en een toelichting te verkrijgen. Daarnaast is dagelijks contact mogelijk via de telefoon, email, skype etc als het gaat om kwesties die niet kunnen wachten.

Het programma is ingedeeld in acht verschillende modules. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Bovendien krijg je gratis toegang tot de besloten facebook community.

Tijdsbesteding

Het totale programma duurt 4 tot 8 maanden. De lengte is sterk afhankelijk van bijvoorbeeld jouw eigen situatie. De tijdsbesteding per dag is heel persoonlijk. Wij gaan uit van een tot twee uur per dag. Je volgt het programma dus geheel in eigen tijd en op een plaats, die jou het beste uitkomt.

Special

Naast de bovenstaande niveaus bieden wij je de mogelijkheid voor een speciale reis. Door afstand te nemen en actief bezig te zijn samen met een groep gelijkgestemden kom je tot nieuwe inzichten. We hebben prachtige wandelingen, leerzame workshops en bijzondere excursies geregeld. Deze 9 daagse reis is naar het energierijke vulkanische Tenerife. In de geweldige Healing Environment van dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg je veel tijd om na te denken, te praten, zaken op een rij te zetten. Je hoeft zich geen zorgen te maken over de reis of het verblijf. Alles is inclusief. Vanaf het moment dat je je op Schiphol meldt tot de terugkeer.

Informatie

Omdat het programma behoorlijk intensief is en veel zelfdiscipline vereist zal het maximale resultaat alleen worden behaald door 100% gemotiveerde mensen. Zij die serieus van plan zijn de regie over hun toekomst zelf te voeren. Ben jij zo iemand dan sturen we je graag meer informatie over het programma gratis en zonder enige verplichting toe. Laat hieronder even je naam en email adres achter en je ontvangt vandaag nog de nodige informatie.

gaan
Tenerife bloemen