+31(0) 75 711 28 22 / contact   
DE TOEKOMST MET VERTROUWEN TEGEMOET
anti-stress, ontstressen, stresspreventie en een zonnige toekomst
ENG   
NL   

Main Content

Stressvermindering en Burn out herstel

Toekomst

Waarschijnlijk zit je in een moeilijke en stressvolle periode en daardoor dreig je overspannen te raken. Als sterke persoonlijkheid ben je gemotiveerd de stress onder controle te krijgen en weer een toekomst op te bouwen. Maar het (werkzame)leven na zo’n periode weer goed op de rit krijgen is niet altijd eenvoudig.
Lees meer over stress?

Je wilt weten wie je bent, wat jouw grenzen zijn en wat je kunt bereiken. Je wilt de oorzaken van de problemen helder in beeld hebben en weten hoe er anders mee om te gaan. Veel meer passend bij jouw leven, waardoor je zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Een beter sociaal leven, meer stabiliteit en/of weer gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Je eigen leven kunnen bepalen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Om te kunnen herstellen hebben wij een speciale methode ontwikkeld. Nuchter en met duidelijke structuren samen de problemen aanpakken en ervoor zorgen, dat je weer verder kunt met je leven. Met onze inspiratie en begeleiding sta je straks, zelfverzekerd weer midden in het leven. Perfect en uniek zoals je bent.

VERSNELLING EN VERDIEPING

Door de samenstelling en de inhoud van de methode is deze bijzonder geschikt om uit te voeren naast een bestaande behandeling en hier een forse versnelling en/of verdieping aan te geven. In goed overleg met jou en je behandelaar(psycholoog, arts, arbeidskundige, coach) is het mogelijk extra aandacht te geven aan jouw specifieke problemen. Zo creëren we samen een perfecte katalysator op je herstelbehandeling.
Lees meer over methode Futura Esperanza.

VOOR WIE?

Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die het gevoel hebben vast te lopen in hun huidige patronen. Mensen die verder willen in plaats van terug. Doorzetters, die goed kunnen nadenken, maar die wel inspiratie kunnen gebruiken. Denk aan een CEO, CFO, COO, eigenaar, leidinggevende, artiest, ZZP en betrokken medewerker die bijvoorbeeld:

 • Tegen een Burn out aanzitten;
 • Dagelijks een gevoel van overspanning ervaren;
 • Geen uitzicht hebben op een toekomst met minder stress;
 • Tijd nodig hebben voor bezinning, omdat zij bijvoorbeeld op het punt staan een belangrijk besluit te nemen. Denk aan bedrijfsovername, verkoop of een scheiding;
 • Dagelijks proberen om te gaan met de gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen, zoals een verlies, een persoonlijkheidsstoornis of ptss;
 • Even afstand willen nemen van de huidige realiteit;
 • Gewoon alles even op een rij willen krijgen (resetten).

Bel 075-7112822 voor meer informatie

PERSOONLIJK PLAN VAN AANPAK

Onderdeel van de methode is onder andere samen werken aan het opstellen van een persoonlijk en realistisch Plan van Aanpak. Hierbij hoort zeker de afstemming met de (gewenste) functie in het arbeidsproces. Als gevolg hiervan wordt mogelijk een verbetering in gang gezet, waardoor je weer met plezier aan het werk kan. Vrolijker, productiever en meer betrokken bij het bedrijf.

RESULTAAT

Er is een belangrijke persoonlijke verandering in gang gezet, als het gaat om mindset en het opheffen van bepaalde blokkades.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Heldere structuren voor het herstel van een Burn out en/of het voorkomen hiervan;
 • Gedurende de gehele programma individuele coaching door ervaren (NOBCO) coach;
 • Ons respect voor privacy. Je bepaalt zelf wat je wilt vertellen;
 • Een persoonlijk Plan van Aanpak;
 • Verkleining van de kans op chronische stress.

INVESTERING

Kies voor deze duurzame verandering in jouw leven en neem contact op. Je ontvangt van ons uitgebreide informatie, inclusief de prijs.
Verschillende varianten zijn altijd bespreekbaar.

Bel 075-7112822 voor meer informatie

 

 

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Meer over de symptomen van stress en de oorzaken en gevolgen kunt u lezen op onze speciale pagina.

effectief realistisch betrokken