+31(0) 75 711 28 22 / contact   
DE TOEKOMST MET VERTROUWEN TEGEMOET
anti-stress, ontstressen, stresspreventie en een zonnige toekomst
ENG   
NL   

Main Content

Stressvermindering en Burn out herstel

Toekomst

Waarschijnlijk zit je in een moeilijke en stressvolle periode en daardoor dreig je overspannen te raken. Als sterke persoonlijkheid ben je gemotiveerd de stress onder controle te krijgen en weer een toekomst op te bouwen. Maar het (werkzame)leven na zo’n periode weer goed op de rit krijgen is niet altijd eenvoudig.

Om te kunnen herstellen hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Nuchter en met duidelijke structuren de problemen aanpakken en ervoor zorgen dat mensen weer verder kunnen met hun leven. Met de inspiratie van deze reis en onze begeleiding sta je straks, zelfverzekerd weer midden in het leven. Perfect en uniek zoals je bent.

Versnelling en verdieping

Door de samenstelling en de inhoud is het programma bijzonder geschikt om uit te voeren naast een bestaande behandeling en hier een forse versnelling en/of verdieping aan te geven. In goed overleg met jou en je behandelaar(psycholoog, arts, arbeidskundige, coach) is het mogelijk extra aandacht te geven aan jouw specifieke problemen. Zo werkt het programma als een katalysator op je herstelbehandeling.

Voor wie?

Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die het gevoel hebben vast te lopen in hun huidige patronen. Mensen die verder willen in plaats van terug. Doorzetters, die goed kunnen nadenken, maar die wel inspiratie kunnen gebruiken. Denk aan een CEO, CFO, COO, eigenaar, leidinggevende, artiest, ZZP en betrokken medewerker die bijvoorbeeld:

 • Tegen een Burn out aanzitten;
 • Dagelijks een gevoel van overspanning ervaren;
 • Geen uitzicht hebben op een toekomst met minder stress;
 • Tijd nodig hebben voor bezinning, omdat zij bijvoorbeeld op het punt staan een belangrijk besluit te nemen. Denk aan bedrijfsovername, verkoop of een scheiding;
 • Dagelijks proberen om te gaan met de gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen, zoals een verlies, een persoonlijkheidsstoornis of ptss;
 • Even afstand willen nemen van de huidige realiteit.
 • Gewoon alles even op een rij willen krijgen (resetten).

Bel 075-7112822 voor meer informatie

 

Persoonlijk Plan van Aanpak

Tijdens het programma heb je onder andere gewerkt aan het opstellen van een persoonlijk en realistisch Plan van Aanpak.

Resultaat

Er is een belangrijke persoonlijke verandering in gang gezet, als het gaat om mindset en het opheffen van bepaalde blokkades. Je weet veel beter wie je bent, wat jouw grenzen zijn en wat je wilt bereiken. Aan de hand van het programma ben je erachter gekomen waar de problemen zijn ontstaan en heb je geleerd er anders mee om te gaan. Veel meer passend bij jouw leven, waardoor het zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Hierbij hoort zeker de afstemming met de (gewenste) functie in het arbeidsproces. Als gevolg van het eerder genoemde Persoonlijke Plan van Aanpak wordt ook hier mogelijk een verbetering in gang gezet, waardoor je weer met plezier aan het werk kan. Vrolijker, productiever en meer betrokken bij het bedrijf.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreide intake en voorbereidende opdracht;
 • Inzicht in de eigen stressoren en hoe ermee om te gaan;
 • Gedurende de gehele programma individuele coaching door ervaren (NOBCO) coach;
 • Ons respect voor privacy. Je bepaalt zelf wat je wilt vertellen;
 • Een persoonlijk Plan van Aanpak;
 • Verkleining van de kans op chronische stress;
 • Nazorg in de vorm van een coaching gesprek;
 • De mogelijkheid om het programma samen met een partner te volgen.

Investering

Kies voor deze duurzame verandering in jouw leven en neem contact op. Je ontvangt van ons uitgebreide informatie, inclusief de prijs.
Verschillende varianten zijn altijd bespreekbaar.

Bel 075-7112822 voor meer informatie

 

 

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Meer over de symptomen van stress en de oorzaken en gevolgen kunt u lezen op onze speciale pagina.

effectief realistisch betrokken