+31(0) 75 711 28 22 / contact   
COACH ALS EEN VADER
Coach als een vader
ENG   
NL   

Main Content

coach als vader

Coach als vader.

Bij veel mensen die ik als coach begeleid merk je dat zij behoefte hebben aan een soort vader. Iemand aan wie je jouw verhaal kwijt kunt. Die vertrouwd is en echt belangstelling voor je heeft.
Die tips geeft op basis van ervaring, zonder belerend te zijn. Iemand die jou het gevoel geeft dat je goed bent zoals je bent. Die heel graag wil dat jij weer gelukkig wordt, zonder te oordelen.

Iemand die jou begrijpt

Waarbij je persoonlijke zaken, zoals relaties en kinderen, kunt bespreken en weet dat het tussen jullie blijft. Een “vader” die trots op je is en waarbij je altijd terecht kunt. Een vader die op je past, die jouw situatie kent en begrijpt.

Het is heel fijn om die rol te kunnen vervullen, omdat ik de leeftijd en de bijbehorende levenservaring heb. Wil jij ook je verhaal kwijt kunnen bel dan Peter +31 (0)6-2071 2438 of mail info@futuraesperanza.com

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.