+31(0) 75 711 28 22 / contact   
PERSOONLIJK ADVIES
The problem is not the problem. Samen gesprek aan tafel. Onoverzichtlijke situatie via adviseur omzetten naar gericht overzichtelijk aktieplan. Client loopt enthousiast met stappenplan op weg.
ENG   
NL   

Main Content

Persoonlijk advies gesprek

Een probleem, uitdaging of doel bespreken met een adviseur voor het vinden van een oplossing. Dit kan zijn een gericht advies of een stappenplan. In het geval van een ingewikkelde kwestie door de situatie samen te analyseren en aan te pakken. Met een gericht plan kun je verder.
Een vicieuze cirkel van een dilemma of keuzestress doorbreken. Overzicht creëren, nieuwe inzichten, zaken afwegen met voordelen en consequenties dan wel het ontrafelen van ingewikkelde situaties. Door advies en het sparren met deskundige en ervaren adviseurs, kun je na een intensief gesprek weer doelgericht verder. Goed doordachte afwegingen maken je weer regisseur van je eigen bezigheden, werk, leven of de situatie.

Opbouwend en oplossingsgericht de juiste richting gaan. Zo krijg je weer rust in je hoofd en energie in je lichaam.
Een aantal veel voorkomende issues voor een persoonlijk advies gesprek:

Persoon zit op vloer en verdwijnt onder een mega grote kop koffie om energie te vinden voor alle acties die moeten gebeuren. Plichten komen op hem af. Burn out situatie.

Mentale overbelasting of burn out

Kan het een burn out zijn? Ben je mentaal uitgeput? Wil je overbelasting voorkomen of ben te lang doorgegaan en ben je in een burn out terecht gekomen. Wat is het en hoe ga je met de situatie om? Welke stappen zijn er mogelijk om jezelf en de situatie weer op rit te krijgen? We hebben veel mensen weer in hun energie geholpen. Het gesprek kan een helder inzicht geven hoe aan de slag te gaan.

De volgende schijf gooien als volgende stap in je loopbaan. Man staat op schijven en gooit volgende schijf in de carrière-golven.

loopbaan

Men functioneert het best in een functie die passend is. Welke keuze’s moet je maken in je opleiding, carrière richting of bedrijf. Als de situatie gewijzigd is, wat is er mogelijk en hoe nu verder met de balans met privé en persoonlijkheid. Een andere rede voor gesprek is het niet goed kunnen functioneren in een baan. Of een neutraal advies over de relatie of communicatie met leidinggevende of collega’s.

 

man en vrouw rug aan rug, boos

relatie

Er samen niet meer uitkomen en bepaalde problemen ervaren. Communiceren ligt te gevoelig en lukt niet meer objectief. Je begrijpt elkaar niet. Of de relatie is erg slecht geworden door omstandigheden of bepaalde acties en staat voor de keuze wel of niet samen verder. Een neutraal adviseur kan helpen communicatie te optimaliseren om tot een objectiever gesprek met elkaar te kunnen aangaan. Duidelijkheid te krijgen en relatie te optimaliseren of overwogen keuze’s te maken.

Van werk ontslagen dame met doos kantoorspullen en koffer. Groot vraagteken en op zoek naar passende baan.

outplacement

Een proces naar een nieuwe functie is niet altijd een eenvoudige weg. Mogelijk ben je de situatie nog aan het verwerken. De rede van vertrek en de begeleiding kunnen daarbij een rol spelen. Het kan ook een nieuwe kans zijn. Op zoek naar een leuke baan, maar hoe is dit het beste aan te pakken? Werk dat past bij je persoonlijkheid. De regie krijgen over dit proces en efficiënt te werk gaan.

Persoon staat voor groot wit vel papier, met stift, om business plan te bedenken.

Ondernemen

Een eigen bedrijf starten of zakelijk een nieuwe koers varen. Je hebt wel ideeën, maar hoe zet je ideeën om in een goed plan? Wat komt er allemaal bij kijken. Het wel of niet haalbaar zijn van de ideeën en waar begin je? Goed advies van ervaren ondernemer kan je op weg helpen.

heks

karakter

Omgaan met jezelf is niet altijd vanzelfsprekend. Terugkomende problemen bij dingen die je onderneemt b.v. in werk of sociaal. Belemmerende factoren, die je functioneren nadelig beïnvloeden. Eigenschappen kun je niet veranderen. Je kunt wel proberen er gerichter mee om te gaan, zodat dezelfde eigenschap niet meer tot problemen leidt.

Omgaan met een moeilijke eigenschap van iemand in je omgeving. Een naaste, een kind of collega. Door jezelf anders op te stellen kun je vaak problemen verminderen in relatie met degene. Een ander kijk op zaken en andere manier van communiceren kan veelal veel verbeteren.

Persoonlijk actieplan

Uit het persoonlijk advies gesprek komt een gericht advies of stappenplan, die je verder helpt in de goede richting. Daardoor krijg je zelf de regie en weet je wat te doen en hoe te handelen. Resultaatgericht naar oplossingen.

financieel

Duur van gesprek is 2 uur.
Kosten € 175,-

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.