+31(0) 75 711 28 22 / contact   
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
inzicht en ontwikkelen naar een zonnige toekomst
ENG   
NL   

Main Content

persoonlijke ontwikkeling

Van geleerde uilskuiken ontwikkelen tot wijze uil.

Toekomst

Je wilt weten wie je bent, wat je kunt bereikenen en ook wat jouw grenzen zijn. Je wilt de huidige situatie helder in beeld hebben en weten hoe je verder kunt ontwikkelen. Veel meer passend bij jouw leven, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Een goed sociaal leven, meer stabiliteit en blijven deelnemen aan het arbeidsproces. Je eigen leven kunnen bepalen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Om snel en effectief te kunnen ontwikkelen wordt een speciale methode ingezet. Nuchter en met duidelijke structuren samen ervoor zorgen, dat je meer gebruik gaat maken van jouw kansen en mogelijkheden.. Met onze inspiratie en begeleiding sta je straks, meer zelfverzekerd midden in het leven. Perfect en uniek zoals je bent.

Voor mensen die verder willen?

Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die het gevoel hebben vast te lopen in hun huidige patronen. Mensen die verder willen in plaats van terug. Doorzetters, die goed kunnen nadenken, maar die wel inspiratie kunnen gebruiken. Denk aan iemand die bijvoorbeeld:

  • Gewoon alles even op een rij wil krijgen (resetten).
  • Even afstand wil nemen van de huidige realiteit.
  • Nieuwe carrière plannen heeft.
  • Persoonlijk sterker in leven en werk wil staan.
  • Meer regie over het leven wil hebben.
  • Beter wil functioneren in leidinggevende functie.
  • Tijd nodig heeft voor bezinning, omdat je bijvoorbeeld op het punt staat een belangrijk besluit te nemen. Denk aan bedrijfsovername, verkoop of een scheiding.
  • Dagelijks probeert om te gaan met de gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis, zoals een verlies, een persoonlijkheidsstoornis of ptss.
  • Of die al een aantal therapieën hebben gevolgd, maar niet voldoende is hersteld.

Persoonlijk plan van aanpak

Onderdeel van de methode is onder andere samen werken aan het opstellen van een persoonlijk en realistisch Plan van Aanpak. Hierbij hoort zeker de afstemming met de (gewenste) functie in het arbeidsproces. Als gevolg hiervan wordt mogelijk een ontwikkeling in gang gezet, waardoor je met meer plezier aan het werk kan.

Resultaat: persoonlijke verandering

Er is een belangrijke persoonlijke verandering in gang gezet, als het gaat om mindset en het opheffen van bepaalde blokkades.

Wat kun je verwachten?

Gedurende de gehele programma individuele begeleiding door ervaren mentor.
Ons respect voor privacy. Je bepaalt zelf wat je wilt vertellen.
Een persoonlijk Plan van Aanpak.

Investering in verandering

Kies voor deze duurzame verandering in jouw leven en neem contact op. Je ontvangt van ons uitgebreide informatie, inclusief de prijs.
Verschillende varianten zijn altijd bespreekbaar.

Laat ons je hulpvraag weten of vraag meer informatie.

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Meer over de symptomen van stress en de oorzaken en gevolgen.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.