+31(0) 75 711 28 22 / contact   
DE TOEKOMST MET VERTROUWEN TEGEMOET
stress en burn out symptomen, kenmerken, werkwijze en ontwikkelingen
ENG   
NL   

Main Content

Burn out in de praktijk Webinar. Wat zijn de gevolgen ivoor de organisatie

Burn out in de praktijk

Wat zijn de effecten voor de organisatie?

Burn out herstel kost u als organisatie of bedrijf op dit moment heel veel geld. Dat heeft voor een groot deel te maken met uw (on)bewuste keuze van het hersteltraject.
Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker.

Door de aanpak van langdurig ziekteverzuim over te laten aan derden zoals arbodiensten, bedrijfsartsen, juristen en andere zorgverleners raak je als ondernemer de grip kwijt op het herstel. De medewerker is daardoor vaak onnodig lang ziek. Dat kost veel tijd en geld.

Het kan ook anders. We nodigen u als directeur, leidinggevende en HR verantwoordelijke uit, om gratis kennis te maken met een meer doelmatige visie op oorzaken, gevolgen en oplossingen.
We gaan uitgebreid in op uw dagelijkse praktijk, zodat u de adviezen en inzichten gelijk kunt toepassen op uw eigen situatie.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM en leidinggevenden.

datum:
donderdag 10 december 2020

tijd:
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Deelname is gratis

Meld u aan middels onderstaande knop:

Aanmelden

 

 

Burn out voor werknemers. Burn out voor werknemers. Handvaten om je herstel in gang te zetten.

Burn out voor werknemers

Handvaten om je herstel in gang te zetten.

Als je als werknemer in een Burn out bent beland kost het herstel je op dit moment heel veel tijd en dus ook geld. Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker. Door op een andere wijze te communiceren en te signaleren.

We nodigen werknemers en HR-verantwoordelijken uit, om gratis kennis te maken met een andere visie op oorzaken, gevolgen en oplossingen. Zelf te laten ervaren, dat het ook anders kan.

In het Webinar wordt uitgebreid ingegaan op de dagelijkse praktijk, zodat de adviezen en inzichten gelijk toepasbaar zijn op de eigen situatie. Wij doen dit, omdat wij graag mensen willen helpen te voorkomen, dat ze in deze situatie belanden.

Met de nieuwe inzichten is er voor betrokkenen veel winst te behalen door het besparen van veel tijd, extra kosten en ergernissen.

Bestemd voor:
werknemers.

datum:
vrijdag 30 oktober 2020

tijd:
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Deelname is gratis

Meld u aan middels onderstaande knop:

Aanmelden

 

 

Werkgevers en Burn out herstel. Signaleren, communiceren en Acteren.

Wergevers en Burn out herstel

Signaleren, communiceren en acteren

Het herstellen van een Burn out kost u als organisatie of bedrijf op dit moment heel veel geld. Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker. Door op een andere wijze te communiceren, te signaleren en te acteren.

We nodigen u als directeur, leidinggevende en HR verantwoordelijke uit, om gratis kennis te maken met een andere aanpak van Stresspreventie en Burn out.

In het Webinar wordt uitgebreid ingegaan op uw dagelijkse praktijk, zodat u de adviezen en inzichten gelijk kunt toepassen op uw eigen situatie. Wij willen helpen organisaties en bedrijven te optimaliseren

Met de nieuwe inzichten kunt u effectiever omgaan met stress en Burn out in het team.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM en leidinggevenden.

datum:
donderdag 12 november 2020

tijd:
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Deelname is gratis

Aanmelden

 

 

Wat is stress? Wanneer leidt stress tot een Burn out?

Wat is stress?

Wanneer leidt stress tot een Burn out?

Stress is gezond. Een nuttig systeem om te overleven, te groeien en te ontwikkelen. Alleen teveel en te langdurig leven op een hoog stressniveau geeft een verhoogd risico op overspanning en kan leiden tot een Burn out.

Om de signalen werkelijk te kunnen herkennen is het belangrijk om inzicht te krijgen in het effect van stress op lichaam en geest. In dit gratis Webinar gaan we uitgebreid in op hetgeen stress feitelijk met je doet.

Met dit inzicht kun je voorkomen, dat stress je leven teveel gaat beheersen met alle negatieve gevolgen van dien. Wij willen helpen te voorkomen, dat mensen in deze situatie belanden. Met de nieuwe inzichten heeft u meer grip op deze situaties en kunt u extra kosten en ergernissen besparen.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM, leidinggevenden, werknemers, ZZP'ers, ondernemers.

datum:
donderdag 26 november 2020

tijd:
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Deelname is gratis

Aanmelden

 

 

meer informatie

effectief realistisch betrokken