+31(0) 75 711 28 22 / contact   
WERK-PRIVE-PERSOONLIJKHEID-BALANS
de drie pijlers werk, persoonlijkheid en privé leven
ENG   
NL   

Main Content

Inzicht in balans tussen werk, privé en persoonlijkheid.

pijlers werk-persoonlijkheid-privé

Je hebt het gevoel dat er iets mis is in de balans tussen de pijlers Werk, Privé en Persoonlijkheid. Het is alleen heel moeilijk te duiden waar de onbalans vandaan komt. Je wilt heel graag inzicht krijgen in de oorzaken, in jezelf en mogelijke oplossingen. Wij bieden je de kans om met behulp van onze methode en inspirerende begeleiding jouw denkprocessen te structureren.

Kennismaking

Na een korte kennismaking volgt een periode van ongeveer 6 weken met drie intensieve coaching gesprekken, aangevuld met persoonlijke opdrachten, welke leiden tot een helder inzicht in jouw situatie. Met als doel jouw toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen zien.

Werk

Eerst 2 weken intensief bezig gaan met vraagstukken als passend werk, werkdruk, stressvolle situatie. Ter toelichting en versterking ronden we deze periode af met een gesprek.

Privé

Dan 2 weken intensief bezig gaan met lastige privé situaties. Daarbij wordt de partner desgewenst ook betrokken. In principe is alles bespreekbaar op vertrouwelijke basis. Doel is om inzicht te krijgen in de huidige problemen, maar ook zaken uit het verleden een plek te kunnen geven. Ook na deze periode volgt een coaching gesprek om het resultaat te bespreken.

Persoonlijkheid

Tot slot2 weken intensief bezig gaan met het in beeld brengen van jouw karakter en gewoontes en waarden in beeld brengen. Door inzicht te creëren ontstaan mogelijkheden en komen oorzaken in beeld. Ook weer afgerond met een coaching gesprek.

Resultaat

Na 6 weken is een helder beeld beschikbaar over de gewenste balans van de pijlers Werk, Privé en Persoonlijkheid. Een waardevol overzicht van oorzaken, problemen en oplossingsrichtingen. Een perfecte basis om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Methode Futura Esperanza

Een bewezen manier om effectief inzicht te krijgen in jouw stand van zaken als het gaat om de (on) balans van Privé, Persoonlijkheid en Werk. Het is een combinatie van ondersteunende gesprekken, oefeningen en informatie.

Test

Het verschil van onze aanpak met het maken van een of meerdere testen is de intensieve periode van zes weken onder deskundige begeleiding. Niet het resultaat van een momentopname, maar een weloverwogen beeld van jouw persoonlijkheid in relatie tot jouw functie en privésituatie. Waardoor er een duidelijke structuur ontstaat om verder te kunnen.

Kosten

De kosten van deze waardevolle blauwdruk bedragen € 500,-- incl. btw. Dit bedrag past binnen het opleidingsbudget van de meeste organisaties. Door gebruik te maken van het voor jouw beschikbare budget wordt het eindresultaat jouw eigendom en hoeft gevoelige informatie niet te worden gedeeld.

Download afdrukbare pdf: Inzicht in de balans tussen werk, privé en persoonlijkheid..

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.