+31(0) 75 711 28 22 / contact   
TALENTVOLLE MANAGERS, SOMS EVEN NIET
Harde werkers en Burn out
ENG   
NL   

Main Content

Soms functioneren talentvolle managers even niet.

Leiding geven aan managers is een kunst

Leidinggeven aan een team van managers is een kunst. Het is topsport van het hoogste niveau. Als betrokken leidinggevende signaleer je vaak wel, dat iemand niet optimaal functioneert. Je hebt alleen niet altijd de tijd en de middelen om de oorzaak te ontdekken. Hij of zij is super gemotiveerd, het opleidingsniveau voldoende en toch lukt het niet.

Onze ervaring is, dat het een complexe mix van omstandigheden is, die zorgt voor de onbalans tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid. Het zorgvuldig in beeld brengen hiervan geeft inzicht in de werkelijke problemen. Vooral de harde werkers hebben nogal eens de neiging om moeilijke zaken voor zich uit te schuiven en teveel hooi op hun vork te nemen. Je verantwoordelijk voelen is goed, maar je hoeft niet alles zelf te doen.

Mensen zijn zich er vaak niet van bewust, dat er meerdere factoren een rol spelen. Zij kunnen jou dus ook niet vertellen wat er werkelijk speelt. Vaak zien we, dat privéproblemen meer invloed hebben op het werk dan mensen zelf denken. Door het geheel in samenhang aan te pakken en mensen te helpen weer de regie terug te pakken over hun (werkzame) leven, zal het functioneren met sprongen verbeteren.

Het is inspirerend om te ervaren, dat medewerkers in dit proces snel zaken oppakken en verbeteren.

Het motiveert mij enorm om die te kunnen en mogen begeleiden.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.