+31(0) 75 711 28 22 / contact   
LEVEN MET KARAKTER
leven met bepaalde karaktereigenschappen
ENG   
NL   

Main Content

Leven met bepaalde karaktereigenschappen

  • Je bent de trotse bezitter van een bepaalde sterke karaktereigenschap, zoals HSP, HSS, ADHD, ADD of autisme. Dan valt het niet altijd mee om je staande te houden in de maatschappij.
  • Die maatschappij is niet op je ingericht, niet op school en niet op het werk.
  • Mensen begrijpen het vaak niet of vinden het moeilijk met je om te gaan.
  • Veelal weet je zelf ook niet waarom het communiceren zo vaak niet lukt.

Gevolgen van leven met weerstand

Door het langdurig leven met de weerstand die je ervaart liggen allerlei verslaving - gerelateerde effecten op de loer. In een poging het weerstand gevoel te verkleinen of minder te voelen lijken drank, drugs of eetstoornissen een oplossing te bieden. Inmiddels weet je natuurlijk wel, dat dit de problemen niet oplost. Het geeft hooguit een positief effect op hele korte termijn en van korte duur.

Oplossing voor het karakter

Leren leven en omgaan met jouw karaktereigenschap. Hoe je met het benutten van je talenten jouw karaktereigenschap op een positieve manier kunt gebruiken.
Coaching op een warme manier door mensen, die jou begrijpen en wel serieus nemen. Praktische oplossingen voor moeilijke situaties in werk en privé. Samen op zoek naar wat er wel kan en hoe je dat dan doet.
Los van de diagnose gaan we vooraf samen op zoek naar een voor jouw passende leefwijze. Zodat jij weer gemotiveerd bent om een toekomst op te bouwen. Het gaat vaak om een combi van verschillende eigenschappen. Daarom zijn de oplossingen maatwerk.
Veel factoren zijn van invloed, zoals de mate van gevoeligheid, maar ook je omgeving, thuissituatie, werk, familie. Hoeveel begrip heeft je partner?

FB groep

Speciaal voor mensen die willen leven met een bepaalde sterke karaktereigenschap hebben wij een bestolen FB groep gemaakt “Leven met karakter”.
Bedoeld voor lotgenoten om elkaar te helpen met herkenning en oplossingen.
Hoe je op een positieve manier kunt omgaan met je Karaktereigenschap.

Spreekt het je aan wordt dan lid.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.