+31(0) 75 711 28 22 / contact   
COACHING VOOR DE ONDERNEMER, DIRECTEUR, MANAGER
Persoonlijke coaching voor ondernemers
ENG   
NL   

Main Content

persoonlijke begeleiding voor ondernemers, directeuren en managers.

Het is in deze hectische tijd een hele opgave om je als ondernemer/directeur/manager staande te houden. Dagelijks word je geconfronteerd met weer nieuwe uitdagingen. Of het nu gaat om veranderingen in de markt, personele problematieken, overheidsmaatregelen, privéproblemen of persoonlijkheidskenmerken. Er wordt van je verwacht je staande te houden bij het vervullen van al deze verschillende rollen. Over het algemeen gaat je dat goed af, maar soms heb je behoefte aan een betrouwbare sparringpartner. Iemand waarmee je zaken kunt bespreken, die je niet gemakkelijk deelt met anderen binnen het bedrijf, een zakenpartner of met de partner thuis. Dan is de inzet van persoonlijke begeleiding een heel gebruikelijke stap.

Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken als:

 • Omgaan met de dagelijkse stress.
 • Grip krijgen op de toenemende werkdruk.
 • Ondersteuning bij de persoonlijke ontwikkeling.
 • Signalen herkennen van een dreigende mentale overbelasting..
 • Omgaan met medewerkers met mentale of fysieke overbelastingt.
 • Herstellen van de balans tussen werk en privé.
 • De invloed van je persoonlijkheid op het dagelijks functioneren.
 • Wijze van communiceren.
 • Omgaan met privéproblemen als relatie, mantelzorg en ziekte.
 • Zicht krijgen op drijfveren, motieven en karaktereigenschappen.
 • Praktische vragen en oplossingen.

exclusive coachingreis.

De meest effectieve en efficiënte manier om je ontwikkeling vorm te geven is de speciale reis naar Tenerife. Tijdens deze individuele reis leer je nog beter omgaan met je eigen Persoonlijkheid, Privéomstandigheden in combinatie met de Werksituatie. Een unieke combinatie van professionele begeleiding en de Healing Environment van dit prachtige Canarische eiland zorgen voor een enorme boost in jouw ontwikkeling. Meer over deze unieke en persoonlijke ervaring.

Andere mogelijke vormen van begeleiding.

Iedere ondernemer, manager en directeur heeft zijn of haar persoonlijke hulpvraag. Die kan liggen op het terrein van persoonlijke ontwikkeling, maar ook op het voorkomen van mentale overbelasting door werkstress. Zaken als tijd, karakter, problematiek en privé situatie zijn bepalend. Jij bepaalt zelf de mate en vorm van begeleiding. Daarbij zijn motivatie, privacy, vertrouwen, begrip en respect belangrijke uitgangspunten.

Zo kun je kiezen voor:

 • Een “Advies Gesprek”. Gemiddeld eenmaal per maand een gesprek over een actueel onderwerp. Eventueel aangevuld met passend advies, oefening of informatie.
 • Mentoring en persoonlijke ontwikkeling . Gemiddeld eenmaal per week een gesprek, waarbij de doelstelling veelal wordt ingegeven door verandering, ontwikkeling of mentale overbelasting. Deze gesprekken worden altijd aangevuld met persoonlijke adviezen, oefeningen en informatie.
 • Reflectie-reis. Op dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg je veel tijd om na te denken, te praten, zaken op een rij te zetten. Door letterlijk afstand te nemen en actief bezig te zijn kom je veel sneller tot nieuwe inzichten.

De kosten van de begeleiding zijn sterk afhankelijk van de intensiteit en de periode. Vaak past het prima binnen de budgetten beschikbaar voor training en ontwikkeling. In ieder geval is er sprake van normale bedrijfskosten.

Methode Futura Esperanza

Een combinatie van bestaande methodieken, nieuwe inzichten, persoonlijke kennis en ervaring. Zo bieden wij iedereen een programma op maat, omdat geen mens hetzelfde is.

Wat is stress?

Om goed te functioneren heeft een mens stress nodig. Om dit op een gezonde manier te ervaren moet er tegenover de situatie van inspanning ook een ontspanning plaatsvinden. Verstoring van deze balans leidt op den duur tot overspanning, chronische stress en mogelijk ook tot een Burn out.

Meer over de symptomen van stress en de oorzaken en gevolgen.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.